Donaţii ale artiştilor pentru Australia

Donaţii ale artiştilor pentru Australia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un număr de 43 de artişti români scot la licitaţie, lucrări şi diverse obiecte pentru strângerea de fonduri în sprijinul Australiei, unde incendiile de vegetaţie au provocat pagube importante.

"Ne-am strâns în spaţiul virtual pentru a vă propune un schimb: creaţiile noastre pot fi ale voastre printr-un sistem simplu de licitaţie, cu donaţie directă către unul din conturile care aparţin câtorva asociaţii de voluntari şi departamente de pompieri din Australia", este mesajul celor 43 de artişti implicaţi în proiect.

Sunt scoase la vânzare picturi pe pânză, hârtie, textil şi inox, grafică print, fotografii, colaje, bijuterii creaţii proprii, volume de poezie, dar şi bilete la concerte. Fiecare artist va anunţa pe pagina de Facebook a evenimentului (unde este disponibil şi regulamentul licitaţiei) obiectele scoase la vânzare. Licitaţia va rămâne activă până pe 15 ianuarie, ora 20.00 [link Facebook]

Incendiile de vegetaţie au ucis peste 25 de persoane şi au distrus 2.000 de locuinţe în Australia, începând din luna septembrie. Incendiile au cuprins peste 10,3 milioane de hectare de teren. Se estimează că un miliard de animale şi-ar fi pierdut viaţa în urma dezastrului.

Citit 1263 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Ianuarie 2020 12:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.