UPDATE Un elicopter Black Hawk american a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle (VIDEO)

UPDATE Un elicopter Black Hawk american a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle (VIDEO)
Sursa foto: digi24.ro
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un elicopter aparținând Armatei americane a trebuit să aterizeze forțat, joi, 15 iulie 2021, în nordul Bucureștiului, în Piața Charles de Gaulle, chiar pe șosea, unde a doborât stâlpi de iluminat.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

Acesta poate fi văzut în imagini cum dintr-un grup de elicoptere care zburau deasupra Bucureștiului pierde din altitudine și aterizează forțat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor). Echipajul a anunțat că are probleme, polițiștii au oprit traficul și aparatul a reușit să aterizeze pe șosea, fără a fi nimeni rănit.

VIDEO

Marți, 13 iulie, un incident în care a fost implicat un avion de vânătoare a avut loc la Smârdan [detalii]

*

UPDATE: Parchetul Militar București a deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, însă doar pentru a verifica circumstanțele producerii incidentului. Potrivit surselor G4Media.ro, autoritățile române vor întocmi un raport, care va fi înaintat specialiștilor americani, singurii care au jurisdicție sa ia măsuri față de soldații din SUA, dacă se impun.

De asemenea, Ministerul Apărării Naționale a anunțat că sunt anulate zborurile care erau programate pentru Ziua Aviației Române. (George Marinescu)

Alte imagini video de la incidentul din Capitală:

Media

Citit 1712 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iulie 2021 01:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.