Explozie la fabrica de armament din Cugir

Explozie la fabrica de armament din Cugir
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un angajat al unei fabrici de armament din Cugir a suferit luni multiple arsuri, într-un accident de muncă. Acesta a fost provocat, din primele date, de o explozie la baia de călire. Victima, un bărbat de 56 de ani, supraveghea o operaţiune, când s-a produs explozia la baia de călire, o soluţie cu sare, încălzită la câteva sute de grade Celsius.

Incidentul a avut loc în timpul unei vizite la UM Cugir a ministrului Economiei, Ştefan-Radu Oprea. "Un coleg de la UM Cugir a suferit astăzi un accident de muncă. S-a întâmplat în timp ce eram într-o şedinţă de lucru cu conducerea companiei. Colegul nostru a suferit arsuri şi a fost dus de urgenţă la spitalul din Cugir. Am luat legătura cu medicii de aici şi am aflat că trebuie transportat de urgenţă la un alt spital, care poate să îi asigure tratamentul corespunzător. Îi mulţumesc domnului Raed Arafat pentru sprijin", a transmis Ştefan-Radu Oprea.

Potrivit ISU Alba, rănitul avea arsuri de gradul I, respectiv, arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare, superioare şi abdomen.

Citit 430 ori Ultima modificare Luni, 21 August 2023 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.