Pagube provocate de urși

Pagube provocate de urși
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pagubele pe care urşii le-au provocat în acest an în judeţul Covasna depăşesc un milion de lei, a declarat joi conducerea Agenţiei Judeţene de Protecţie a Mediului. Potrivit directorului instituţiei, Gheorghe Neagu, urşii au distrus peste 100 de hectare de culturi, au omorât sute de animale şi au rănit trei oameni, care au ajuns în spital. Neagu a menţionat că Agenţia de Protecţie a Mediului Covasna a acordat în acest an despăgubiri în valoare de peste 293.000 de lei şi săptămâna viitoare va efectua o nouă tranşă de plăţi.

Citit 588 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2023 16:39

1 comentariu

  • postat de trebuie sa fim destepti si sa recunoastem ca le-am distrus tot, habitat, obisnuinte de viata. ori ii ajutam cu mincare in padure ori ii exterminam. omul e dispus pe a doua varianta, cea gresita.
    Vineri, 17 Noiembrie 2023 18:54
    89.39.81.***
    daca tot oamenii au distrus habitatul lor, au distrus clima, i-au scos din obijnuinta hibernarii, tot oamenii prin ocoluri silvice trebuie sa asigure hrana lor in padure. e mai ieftin sa cumperi produse agricole neconforme consumului uman....si ii ti in padure... altfel vin peste noi....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.