Mașină lovită de două trenuri

Mașină lovită de două trenuri
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Trei persoane, între care un copil de 12 ani, au fost grav rănite, după ce autoturismul în care se aflau a fost zdrobit de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată din staţiunea Buşteni, pe Valea Prahovei, informează news.ro.

CFR anunţă că în urma producerii accidentului, trenul de persoane IR 11031, care circula pe firul I, a lovit autoturismul al cărui şofer a intrat pe linia ferată fără să se asigure. În urma impactului, maşina lovită de tren a fost proiectată pe firul II de cale ferată, de unde venea trenul R 3002. Circulaţia feroviară a fost blocată între Sinaia şi Buşteni.

"Din informaţiile transmise de personalul prezent la locul accidentului rutier, IR 11031 îşi poate continua traseul după acordul Poliţiei, însă trenul R 3002, care are avarii la vagonul nr. 2, în urma impactului, va fi retras în staţia Buşteni, iar călătorii vor fi preluaţi, la ora 14.00, de trenul R 3026", au transmis oficialii CFR.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orelor prânzului, la o trecere la nivel cu calea ferată din cartierul Poiana Ţapului, în staţiunea Buşteni. Echipajele de salvare au găsit la locul accidentului trei victime. Acestea au fost extrase şi preluate de către ambulanţe. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 56 de ani, o femeie de aproximativ 76 de ani şi un copil de aproximativ 12 ani, toţi având politraumatisme.

Citit 2485 ori Ultima modificare Duminică, 26 Noiembrie 2023 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.