Doi răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Doi răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Accidentul a avut loc luni seară, pe DJ 255, în satul Izvoarele, comuna Slobozia Conachi. Cele două autoturisme s-ar fi ciocnit după ce unul dintre ele ar fi pătruns pe contrasens, susțin polițiștii.

"Un bărbat, cu vârsta de 55 de ani, din comuna Slobozia Conachi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 255, în interiorul localității Izvoarele, ar fi pierdut controlul direcției de mers și ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat cu vârsta de 44 de ani. Au rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea a două persoane aflate în cel de-al doilea autovehicul, fiind vorba de conducătorul auto și un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în calitate de pasager", a precizat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. În cauză a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili circumstanțele în care șoferul a pătruns pe contrasens.

Citit 3167 ori Ultima modificare Marți, 28 Noiembrie 2023 22:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.