Dino Parc Râșnov, premiat de Tripadvisor

Dino Parc Râșnov, premiat de Tripadvisor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, a câștigat, pentru prima dată, Premiul "Tripadvisor Travelers Choice"

Această distincție este oferită de Tripadvisor, cea mai mare platformă de recomandări turistice la nivel internațional, pe baza recenziilor lăsate de călători din întreaga lume.

Este al doilea premiu obținut de Dino Parc Râșnov anul acesta, prin votul vizitatorilor, după "Destinația Anului 2023" la categoria "Parcuri de distracție și aventură". Vizitat de peste trei milioane de persoane, Dino Parc Râșnov are o suprafață de patru hectare și peste 120 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific.

Printre alte activități regăsite în parc se numără un traseu de aventură în copaci, două locuri de joacă pentru copii, o cameră labirint cu lasere, un atelier de pictură pentru copii, un cinematograf 9D și unul în aer liber, precum și diferite expoziții științifice naționale și internaționale.

Premiul "Tripadvisor Travelers Choice" îmbogățește palmaresul Dino Parc Râşnov, care este situat în top 50 destinaţii pentru copii şi familii din Europa şi în top 10 cele mai vizitate locuri din România, conform Google Maps.

Citit 407 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Decembrie 2023 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.