A șaptea victimă carbonizată la Ferma Dacilor

A șaptea victimă carbonizată la Ferma Dacilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

A şaptea victimă carbonizată a fost găsită miercuri de pompieri, la peste 24 de ore de la incendiul devastator de la Ferma Dacilor, aflată în satul prahovean Tohani. Potrivit IGSU, este vorba despre un minor.

Cele şapte victime găsite până acum au fost identificate pe baza probelor ADN, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare. Potrivit acestora, anchetatorii au recoltat probe ADN pe care le-au comparat cu mostre luate de la rudele victimelor, cele şapte persoane carbonizate găsite fiind astfel identificate. În continuare este căutată o a opta persoană dispărută. În paralel, sunt în derulare audieri la sediul Poliţiei Mizil.

În cauză sunt efectuate cercetări in rem (pe faptă - n.r.) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru şi ucidere din culpă, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Conform datelor comunicate anterior de ISU Prahova, Ferma Dacilor este un operator economic cu funcţiuni de cazare şi restaurant. Obiectivul nu deţinea autorizaţie de securitate la incendiu. Potrivit ISU Prahova, în anul 2019 a fost efectuată la obiectiv o "verificare pe fond", fiind identificate șase nereguli, pentru care au fost aplicate șase avertismente.

Citit 605 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Decembrie 2023 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.