TAROM a reluat zborurile către Israel

TAROM a reluat zborurile către Israel
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

TAROM anunță că este prima companie aeriană românească care reia zborurile către Israel și printre primele trei companii europene care reîncep cursele de linie spre destinația menționată, potrivit Mediafax. Primul zbor, RO 155, cu plecare din București pe 1 ianuarie, a sosit la Tel Aviv la 23.20.

Avionul a fost sub comanda pilotului comandant Cătălin Prunariu, actualul director de zbor al TAROM. "Atmosfera pe care am simțit-o în cabina pasagerilor la zborul de Tel Aviv din 1 ianuarie mi-a vorbit despre reziliență și mi-a întărit încrederea în puterea fiecărui om de a contribui la ceea ce cu toții ne dorim și avem nevoie - pace și armonie. Acest zbor este încă un pas către normalitate", a declarat Cătălin Prunariu.

Zborul din prima zi a anului 2024 marchează reluarea curselor regulate București - Tel Aviv realizate de TAROM.

"Compania își propune să opereze două frecvențe săptămânale (zboruri dus-întors), începând din 14 ianuarie. Aceasta activitate presupune însă analize de risc, aplicate fiecărei curse, monitorizarea atentă a situației și o comunicare strânsă cu autoritățile israeliene, în vederea stabilizării operării", a transmis compania aeriană.

După declanșarea conflictului din Israel, TAROM a operat 11 zboruri spre Israel, de care au putut beneficia 2.635 de persoane, au precizat reprezentanții companiei.

Citit 480 ori Ultima modificare Marți, 02 Ianuarie 2024 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.