ASF pregătește un set de măsuri privind reducerea RCA

ASF pregătește un set de măsuri privind reducerea RCA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un set de măsuri care să aibă ca rezultat final reducerea RCA, a anunţat Alexandru Petrescu, preşedintele ASF, după discuţii cu reprezentanţii fermierilor şi transportatorilor.

"Lucrăm la un document de măsuri, unele vor fi parte din norme interne, deci vor avea un termen de implementare scurt, alte măsuri ţin de schimbări de legislaţie. Lucrăm la bonus malus, vom elabora o serie de subdiviziuni şi circumstanţe care să permită mai multe gradări de preţ, discutăm şi despre întreruperea RCA acolo unde există activităţi sezoniere, sunt în discuţii cu asigurătorii să avem la nivel generalizat, fiindcă în excepţii există, şi plata în rate pentru RCA. Toate temele sunt pe masă şi am încredere că vom găsi o soluţie în cele din urmă. Toate aceste măsuri sunt gândite ca să aibă ca rezultat final reducerea RCA", a declarat șeful ASF.

Reprezentanţii transportatorilor şi ai fermierilor au intrat duminică în cea de-a cincea zi de proteste și se declarau nemulţumiţi de rezultatul discuţiilor purtate cu autorităţile. Protestatarii sunt nemulţumiţi de accizele mari la motorină, preţurile RCA, dar şi de schimbările legislative intrate în vigoare de la 1 ianuarie.

Citit 499 ori Ultima modificare Duminică, 14 Ianuarie 2024 16:58

1 comentariu

  • postat de Das
    Duminică, 14 Ianuarie 2024 18:06
    84.117.46.***
    ASF este grup infractional organizat si conducere numita politic pentru a fura din banii munciti din greu de cetateni ! Unde sunt banii de la Euroins? A platit cineva?
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.