Depistat în trafic cu 106 kilometri la oră

Depistat în trafic cu 106 kilometri la oră
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un bărbat care a luat în râs limitele de viteză impuse de Codul Rutier va da socoteală în fața legii după ce a fost filmat cu radarul mobil în timp ce se deplasa, în interiorul unei localități cu 106 km pe oră, față de 50 km cum prevede legea.

Astfel, pe 19 ianuarie, în jurul orei 11,30, polițiștii din cadrul Poliției Berești, formațiunea Rutieră au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 242B, în interiorul localității Balintești, Galați, având viteza de deplasare de 106 km/h, pe o porțiune de drum unde limita maximă admisă este de 50 km/h.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.650 lei pentru depășirea limitei de viteză și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 3 luni, în baza prevederilor OUG 195/2002. Bărbatul a fost înregistrat cu unul dintre cele cinci aparate radar tip pistol mobil, intrate în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Galați din luna decembrie 2023 și care au fost distribuite către formațiunile de Poliție Rutieră din cadrul Poliției Municipiului Galați, Poliției Municipiului Tecuci, Poliției Oraș Berești și Poliției Oraș Târgu Bujor.

Inspectoratul de Poliție Județean Galați mai avea în dotare un număr de 5 astfel de dispozitive folosite în activitățile specifice pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație rutieră”, a declarat comisar-șef de poliție Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 4900 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 10:59

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Geos
    Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024 08:47
    5.13.153.***
    In speranta ca citeste vri-un "ales" VL.
    Pistol cu radar=pistol cu apa Inconstientul sta putin pe tusa, asta daca nu conduce cu permisul suspendat, si o ia de la capat.
    Arma crimei trebuie confiscata.. Nu prea auzi de pietoni ce au depasit viteza legală.
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.