Medic prins când primea 20 de kilograme de canabis

Medic prins când primea 20 de kilograme de canabis
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un medic ortoped din Arad a fost prins în flagrant, în timp ce primea 20 de kilograme de canabis. El a fost reţinut 24 de ore pentru trafic de droguri. Procurorii DIICOT precizează că valoarea de piaţă a drogurilor se ridică la 200.000 de euro, potrivit News.ro.

"La data de 01.02.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea a trei inculpaţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internațional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc. Măsurile au fost dispuse, după ce, în ziua anterioară, doi dintre inculpaţi au fost prinşi în flagrant în municipiul Timişoara deţinând în autoturism trei colete conţinând 20 de kilograme de canabis (ambalate în mai multe pungi) destinat comercializării, a cărui  valoare de piaţă este de aproximativ 200.000 de euro. Drogurile au fost expediate din Spania şi introduse în ţară prin intermediul unei firme de curierat", a transmis, joi, DIICOT.

În urma investigaţiilor întreprinse s-a stabilit că inculpaţii urmau să predea întreaga cantitate de drog de risc celui de-al treilea inculpat (medicul ortoped), situaţie în care s-a organizat o nouă acţiune, în cursul căreia acesta din urmă a fost prins în flagrant, pe raza municipiului Arad, la scurt timp după preluarea drogurilor de la ceilalţi doi. "În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile", a mai transmis DIICOT.

Citit 781 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 16:49

1 comentariu

  • postat de PotHead
    Joi, 01 Februarie 2024 17:58
    86.124.200.***
    Iarba e drog de risc? Voi traiti in peșteri?
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.