Actor împușcat pe scenă cu un pistol tip airsoft

Actor împușcat pe scenă cu un pistol tip airsoft
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un actor a fost împuşcat, vineri, pe scena Teatrului "Mihai Eminescu" din Botoşani, în timpul unei repetiţii, de un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Victima a fost transportată la spital, stabilindu-se că a suferit răni minore. Polițiştii au deschis o anchetă, informează News.ro.

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Potrivit Botoşani News, incidentul a avut loc la Teatrul "Mihai Eminescu" în timpul repetiţiilor la piesa de teatru "Iubesc! Iubesc! Te iubesc!". La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaie a fost împuşcat de colegul său, aşa cum era în textul piesei, dar pe ţeava pistolului de tip airsoft a ieşit un proiectil.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, fiind diagnosticată cu traumatism de glob ocular minor, potrivit sursei citate.

Citit 1074 ori Ultima modificare Vineri, 09 Februarie 2024 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.