Primarul Piedone dă în judecată ANI

Primarul Piedone dă în judecată ANI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu - Piedone, a anunţat, miercuri, că dă în judecată Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pe motiv că i-a îngrădit dreptul la apărare, în condiţiile în care instituţia a anunţat public raportul privind presupusul său conflict de interese înainte de a-i comunica personal decizia, informează Agerpres.

"Agenţia Naţională de Securitate nu mă vrea la Primăria Capitalei! Interesele politico-securiste mizerabile vor un păpuşar în fruntea bucureştenilor, nu un gospodar care să lupte pentru cetăţeni şi pentru oraş, deopotrivă! Chiar aseară, Victor Ciutacu m-a atenţionat că interesele unora mi-ar putea aduce dosare penale sau chiar arestare până în alegeri! ANI, mama lui ANI şi toţi securiştii care lucrează împotriva ţării nu mai pot păcăli românii. De data aceasta, lângă Piedone sunt toţi românii batjocoriţi vreme de 30 de ani de securişti şi de hoţii ţării", a scris primarul, pe Facebook.

"Pentru toţi securiştii care lucrează împotriva poporului, eu, Piedone, anunţ: dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunţat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia! Dau în judecată ANI pentru manipularea intenţiei de vot, în condiţiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunţat candidatura la funcţia de primar al Capitalei", a transmis Cristian Popescu - Piedone.

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat, miercuri, că a constatat un conflict de interese de natură administrativă în cazul primarului Sectorului 5, după ce acesta şi-ar fi numit ginerele în Comisia pentru vânzarea spaţiilor comerciale.

Citit 471 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2024 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.