Doi copii, sclavi pentru droguri și alcool

Doi copii, sclavi pentru droguri și alcool
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Hunedoara, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de minori, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, potrivit Mediafax.

"Din cercetările efectuate, a reieșit că, în perioada 2020-2021, acesta ar fi recrutat, transportat și adăpostit în două locații, deținute în zona rurală a județului Hunedoara, două persoane vătămate minore, în scopul exploatării acestora prin muncă, la proprietățile imobiliare deținute. Astfel, persoanele vătămate ar fi fost determinate să presteze activități grele la construcția, amenajarea și renovarea unor imobile, primind în schimb sume modice de bani, mâncare, băuturi alcoolice și diferite cantități de canabis (drog de risc) pentru consum", transmit anchetatorii.

De asemenea, în sarcina bărbatului s-a reținut că ar fi deținut fără drept, pentru consum propriu, peste 40 de grame de fragmente vegetale de canabis.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Citit 901 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2024 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.