Trenuri directe zilnice spre Istanbul, Varna și Sofia

Trenuri directe zilnice spre Istanbul, Varna și Sofia
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Trenul internaţional "România" va asigura zilnic, în perioada 14 iunie - 14 octombrie 2024, legătura directă între Bucureşti şi Istanbul/Halkali, Varna, Sofia şi retur, biletele pentru aceste destinaţii fiind deja puse în vânzare, la tarife ce pornesc de la 31 de euro, informează CFR Călători.

Astfel, călătorii care doresc să ajungă cu trenul la Varna vor plăti 31 de euro/segment pentru un bilet la clasa a 2-a, orarul de circulaţie fiind următorul: plecare din Bucureşti Nord la ora 10:47 şi sosire la Varna la 20:55; plecare din Varna la 7:45 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 17:17.

Pentru destinaţia Sofia, biletul la clasa a doua costă 32 de euro/segment, cu plecare din Bucureşti Nord la 10:47 şi sosire la 20:21, iar retur plecare la ora 7:00 şi sosire la 17:17.

Ca să ajungă la Istanbul/Halkali, pasagerul va trebui să plătească 56 de euro pentru un bilet la vagonul cuşetă cu 4 locuri. Trenul internaţional "România" va pleca spre această destinaţie la 10:47 din Gara de Nord şi va ajunge la 6:34. La întoarcere, plecarea este programată la ora 20:00, cu sosire în Bucureşti la 17:17.

Perioada de cumpărare cu anticipație a biletelor de tren pentru călătoriile în trafic internațional este de 90 de zile. Pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional, precum şi online de pe bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier.

Citit 1284 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2024 17:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro