„Ceaușescu”, amendat pentru reproșuri aduse lui Iohannis

„Ceaușescu”, amendat pentru reproșuri aduse lui Iohannis
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un protestatar care-i reproșa pe trotuar lui Klaus Iohannis nerespectarea promisiunilor făcute când a cerut votul oamenilor a fost luat de jandarmi, dus la Secția 3 Poliție și amendat cu 300 de lei pentru "injurii". Protestatarul, Marian Moroșanu, cunoscut sub pseudonimul "Ceaușescu", a anunțat că va contesta amenda în instanță.

El i-a adresat reproșuri lui Klaus Iohannis, "primul turist al țării", în timp ce acesta ajungea la Cercul Militar Național, pentru a participa la evenimentul care marca 20 de ani de la aderarea României la NATO.

Citit 449 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 15:38

1 comentariu

  • postat de Pitpalac
    Miercuri, 10 Aprilie 2024 15:27
    149.34.252.***
    Ceva nu-i in regula cu fotografia. Nu exista similitudini. Trebuia si ochiul celalalt colorat, ca asa se poarta in partidele extremiste din care face parte acest sobolan .
    3
    2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro