Au plecat spre Italia și au fost prinși în Vaslui

Au plecat spre Italia și au fost prinși în Vaslui
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat, duminică noaptea, doi bărbaţi cu cetăţenie Republica Moldova care au traversat râul Prut înot, cu intenţia de a ajunge în Italia. Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, în jurul orei 02,40, un poliţist de frontieră a observat, folosind tehnica specifică de supraveghere ce funcţionează pe principiul termoviziunii, pe direcţia localităţii de frontieră Oţetoaia, la malul râului Prut, două persoane de sex masculin care nu-şi justificau prezenţa în zonă.

"În cel mai scurt timp, poliţişti de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat în zonă şi au procedat la interceptarea şi legitimarea persoanelor în cauză", se precizează în comunicatul ITPF Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat şi fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând să fie luate măsurile legale. În baza Acordului de Readmisie, bărbaţii au fost preluaţi de autorităţile de frontieră din Republica Moldova în vederea continuării cercetărilor.

Citit 663 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.