Se modernizează gările din Costinești și Neptun

Se modernizează gările din Costinești și Neptun
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că au fost semnate contractele pentru modernizarea clădirilor de călători din haltele Costinești Tabără și Neptun, investiții în valoare totală de 30,63 milioane de lei, fără TVA, finanțate din fonduri nerambursabile, prin Programul Transporturi și de la bugetul de stat. În cadrul lucrărilor va fi implicată și firma gălățeană Arcada Company.

Contractele de modernizare a celor două clădiri de călători au fost semnate cu Asocierea Construct I.N.G. I.S.P.C.F. - Arcada Company - SPIACT Craiova - Pro Ami's Consulting S.R.L și au o durată de implementare de 12 luni, din care 4 luni pentru elaborarea proiectului tehnic și 8 luni, de la emiterea Autorizației de Construire, pentru execuția lucrărilor de modernizare.

Conform CFR, modernizarea include, pe lângă clădiri noi de călători, peroane noi, inclusiv rampe pentru persoanele cu dizabilități, sistematizarea accesului la peroane, amenajarea trecerilor la nivel, garduri de protecție în zona liniilor, instalații moderne de telecomunicații și pentru siguranța circulației, sistem de supraveghere video.

Citit 422 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2024 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.