Dan Voiculescu scapă de executarea silită

Dan Voiculescu scapă de executarea silită
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Tribunalul Bucureşti a dispus suspendarea executării sentinţei prin care instanţa a decis recuperarea prejudiciului în dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 de ani de închisoare pentru corupţie pentru privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare. Pe 8 august 2014, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu, iar Gheorghe Mencinicopschi, fost director general al ICA, a primit opt ani de închisoare, fiind stabilit un prejudiciu de aproximativ 60 de milioane de euro.

Citit 463 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2024 13:25

1 comentariu

  • postat de marr
    Duminică, 26 Mai 2024 12:45
    86.124.203.***
    Pai gata . A facut 3 ani din 10 , ce mai trebuie Recuperare Prejudiciu ? Parca 60 milioane de euro era tarasenia .
    O fi avand Prieteni unde trebuie . Zilele astea , se pare ca e la Moda . Sau O fi alt grup ? Dumbrava si Coldea sunt cam 'ocupati' !
    0
    4

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro