Incendiu la un liceu din Tulcea

Incendiu la un liceu din Tulcea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aproximativ 400 de elevi ai Liceului Economic "Delta Dunării" din municipiul Tulcea s-au autoevacuat, vineri, din cauza unui incendiu izbucnit în urma unui scurtcircuit apărut la un cablu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

"Până la ajungerea forţelor de intervenţie, elevii care se aflau în clădire au pus în aplicare planul de evacuare în cazul producerii unui incendiu, întocmai exerciţiilor efectuate periodic cu sprijinul pompierilor tulceni. Astfel, aproximativ 400 de elevi care se aflau în corpul principal al Colegiului Economic s-au autoevacuat în siguranţă", a precizat ISU Delta.

Incendiul, cu degajări mari de fum, a fost lichidat până la sosirea echipajelor de intervenţie de angajaţii liceului, cauza probabilă de producere a evenimentului fiind un scurtcircuit la un conductor electric.

"Adresăm mulţumiri personalului din cadrul instituţiei de învăţământ, deoarece, prin gestionarea promptă şi corectă a evenimentului, s-a evitat producerea unei situaţii tragice", a transmis instituția.

Citit 543 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2024 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.