Toate oficiile poștale sunt închise luni

Toate oficiile poștale sunt închise luni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Compania Națională Poșta Română informează că programul de lucru al subunităților poștale va avea modificări în perioada Sărbătorilor de Rusalii.

Potrivit Codului muncii, dar și contractului colectiv de muncă 2024-2025, prima și a doua zi de Rusalii sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Astfel, luni, 24 iunie (a doua zi de Rusalii), toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor fi închise. Începând de marți, 25 iunie, acestea își vor relua programul normal de lucru.

Citit 584 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 16:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro