Radu Berceanu: Nu sunt adeptul remanierilor dese

Radu Berceanu: Nu sunt adeptul remanierilor dese
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, vineri, pentru Mediafax, că nu este adeptul remanierilor guvernamentale dese şi a arătat că remanierea depinde de primul ministru. "Până la urmă, primul ministru este cel care ştie cum funcţionează Guvernul, echipa, chiar, uneori, se poate face schimbarea nu pentru că un ministru nu a dat randament, ci pentru că ar putea urma o etapă în care ministerul să fie condus de altă persoană. E ca la fotbal, antrenorul poate schimba şi pentru a păstra liber şi neaccidentat un jucător la următorul meci", a opinat Radu Berceanu.

El a precizat că o remaniere a Guvernului "depinde de primul ministru şi, bineînţeles, premierul, oricare ar fi el, trebuie să discute cu preşedintele, oricare ar fi el". "Nu sunt adeptul remanierilor dese, care fac eventual subiecte de presă sau sunt pentru mulţumirea unora", a adăugat Radu Berceanu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la TVR 1, răspunzând unei întrebări, că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu remanierea, menţionând că premierul se va pronunţa, fiind mandatat deja de partid să analizeze problema, şeful statului adăugând: "Să treacă Fondul".

Citit 761 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2011 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.