Băsescu, la Berlin: Vrem să privatizăm Turceni şi Rovinari, Termocentrala Craiova şi CFR Marfă

Băsescu, la Berlin: Vrem să privatizăm Turceni şi Rovinari, Termocentrala Craiova şi CFR Marfă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, după întâlnirea cu Angela Merkel, că România va intra într-un proces de mare privatizare, enumerând în acest sens complexurile de la Turceni şi Rovinari şi Termocentrala Craiova, precum şi CFR Marfă
Întrebat în ce domenii ar dori partea română să atragă investitori germani, Băsescu a răspuns că nu este un secret faptul că România va intra într-un proces de "mare privatizare". El a enumerat complexurile de la Turceni şi Rovinari, Termocentrala Craiova şi CFR Marfă.
"Sigur că este de interes major pentru noi o implicare a investitorilor germani într-un spaţiu majoritar în procesul de privatizare având în vedere experienţa şi tehnologiile germane în utilizarea cărbunelui, în industria energetică şi, de asemenea, calitatea tehnologiei germane în domeniul feroviar. Ca urmare, rămâne să vedem dacă putem fi şi convingători", a spus preşedintele Băsescu.

Citit 775 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2011 15:44

1 comentariu

 • postat de MARIN MIHAI
  Vineri, 11 Noiembrie 2011 08:32
  incetul cu incetul o sa ajungem sa vindem tot, sa ne vindem si pe noi, sa ne vindem suveranitatea, sa fim sclavii unor tari precum GERMANIA , pentru un tel si anume intrarea in SCHENGEN. Am facut cea mai mare greseala sa intram in UE iar consecintele se vad.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.