Traian Băsescu: În martie se discută Schengen. Sper ca dacă nu facem nicio trăznaie acasă să se ia decizia aderării

Traian Băsescu: În martie se discută Schengen. Sper ca dacă nu facem nicio trăznaie acasă să se ia decizia aderării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că s-a luat decizia ca la Consiliul JAI din 13-15 martie să se discute subiectul Schengen, el adăugând că speră ca, "dacă nu facem nicio trăznaie politică pe-acasă", se se şi ia decizia de aderare.

"Şi, în sfârşit în urma discuţiilor cu premierul olandez şi cancelarul Merkel, singurele două ţări care mai aveau obiecţii privind discutarea în următorul JAI a deciziei privind aderarea României şi Bulgariei în spaţiul Schengen, a-a adoptat decizia ca în Consiliul JAI din 15-16 martie să se discute din nou problema aderării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen. Sper că dacă nu facem vreo trăsnaie politică pe acasă, în sfârşit să primim o confirmare unanimă a dreptului care ni se cuvine prin tratatul de aderare de intrare în zona Schengen privind aderarea la Schengen. Întâi cu frontierele maritime şi aeriene, apoi cu cele terestre", a spus Băsescu.


Băsescu: Alegerile s-au desfăsurat normal, rezultatul nu e alterat de incidentele din campanie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, că alegerile s-au desfăsurat normal, iar rezultatul acestora nu este alterat de incidentele care au avut loc în campanie.

Preşedintele a spus că este de părere că alegerile s-au desfăşurat "normal". Băsescu a mai spus că rezultatul alegerilor nu a fost alterat de incidentele care au avut loc în campania elctorală.

Biroul Electoral Central anunţă că a emis şi transmis, vineri, la Monitorul Oficial al României, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Citit 941 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2012 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.