Traian Băsescu: Deja avem prea multe privatizări ratate, prea multe declaraţii şi prea puţină concentrare

Traian Băsescu: Deja avem prea multe privatizări ratate, prea multe declaraţii şi prea puţină concentrare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la un eveniment găzduit de oamenii de afaceri italieni, că în România sunt "deja prea multe privatizări ratate", dar şi prea multe declaraţii, însă prea puţină concentrare a resurselor pentru generarea de creştere economică.

"Deja avem prea multe prevatizări ratate în ultimele luni, deja avem prea multe declaraţii şi prea puţină concentrare a resurselor pentru a genera creştere economică. Nu mai puţin decât în alte dăţi avem prea puţină capacitate administrativă pentru a valorifica fondurile pe care le avem la dispoziţie de la UE", a susţinut Băsescu, la o reuniune a Confindustria România susţinută de oamenii de afaceri italieni.

El a precizat că în acest an ţara noastră are la dispoziţie 6,5 miliarde de euro de la Uniunea Europeană, "din taxele cetăţenilor europeni".

"Nu este o problemă a acestui moment, este o problemă care vine din trecut din 2007 încoace, capacitatea administrativă redusă face ca România să nu valorifice şansa uriaşă de a primi bani gratuiţi", a mai afirmat şeful statului.

Citit 707 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.