Antena 1, amendată de CNA cu 10.000 de lei din cauza limbajului şi gesturilor obscene dintr-o emisiune

Antena 1, amendată de CNA cu 10.000 de lei din cauza limbajului şi gesturilor obscene dintr-o emisiune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CNA a decis, marţi, să amendeze cu 10.000 de lei televiziunea Antena 1, din cauza emisiunii "Superbingo Metropolis", în care a fost folosit un limbaj obscen şi au fost făcute gesturi obscene, care potrivit legislaţiei audiovizualului nu pot fi difuzate între orele 6.00 şi 23.00.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea "Superbingo Metropolis", difuzată pe 17 noiembrie, pe 2 februarie şi pe 2 martie. În urma difuzării acestor ediţii ale emisiunii "Superbingo Metropolis", Consiliul a primit mai multe reclamaţii.

Spre exemplu, în emisiunea de divertisment "Superbingo Metropolis", difuzată în 17 noiembrie, în jurul orei 16.51, cu marcajul AP (acordul părinţilor), a fost prezentată o scenetă în cadrul căreia a fost parodiat modul în care românii se îmbulzesc la promoţii în magazine. Printre produsele din "magazin" se afla şi un manechin gonflabil ce reprezenta un bărbat dezbrăcat. De asemenea, prezentatoarea Daniela Crudu a folosit un limbaj considerat obscen. De asemenea, într-o reclamaţie depusă la CNA, o persoană invocă "nuditatea" Danielei Crudu, prezentatoarea emisiunii.

Citit 698 ori Ultima modificare Marți, 25 Martie 2014 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.