Preşedintele - director general interimar al TVR: " Majoarea taxei TV este pe agendă"

Preşedintele - director general interimar al TVR: " Majoarea taxei TV este pe agendă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele - director general interimar al TVR, Stelian Tănase, a declarat, marţi, după o discuţie cu premierul Victor Ponta, că majorarea taxei TV este o chestiune aflată în discuţie, pe agendă, el arătând că, în opinia sa, majorarea nu se va putea aplica în acest an.

"În programul stabilit cu premierul azi nu s-a evocat acest punct (majorarea taxei, n.r.), pentru că l-am discutat săptămâna trecută cu argumente pro şi contra. Nu pot să spun că în acest moment am luat o decizie fermă în sensul unui calendar şi în sensul unei sume pe care telespectatorul român va trebui să o plătească, dar este o problemă pe agendă. Dacă îmi cereţi o evaluare, cred că în acest an nu se va putea face", a spus Stelian Tănase.

El a spus că taxa TV din România este cea mai mică din Europa.

"Este ce mai mică taxă, e mai puţin de 11 euro, în timp ce o republică mică, aşa cum este Muntenegru, plăteşte 26. Polonia plăteşte 50, Elveţia undeva la 360 şi ceva de euro. Dar când cumpărăm de pildă Campionatul Mondial, preţul e acelaşi şi pentru elveţieni şi pentru suedezi şi pentru români", a spus Stelian Tănase.

Citit 722 ori Ultima modificare Marți, 25 Martie 2014 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.