Klaus Iohannis este noul PREŞEDINTE al PNL

Klaus Iohannis este noul PREŞEDINTE al PNL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Klaus Iohannis a câştigat, sâmbătă, alegerile pentru preşedinţia PNL, primind 1.334 de voturi, din totalul de 1.479 de voturi valabil exprimate la congres, contracandidatul său, Ioan Ghişe fiind votat de 144 de delegaţi, a transmis Mediafax.
Klaus Iohannis a precizat, în discursul de după anunţarea rezultatului votului, că resursele umane ale formaţiunii nu trebuie irosite, el invitând înapoi în PNL pe cei care au crezut că le va fi mai bine în afară. "Niciodată un partid nu poate să fie prea mare şi niciodată nu trebuie să fie irosite resursele – mă refer la resursele umane – ale unui partid. De aceea daţi-mi voie azi, aici, de la această tribună, să invit înapoi în partid pe cei care, din varii motive, temporar, au crezut că le este mai bine în afara partidului", a spus Iohannis.
Congresul PNL a votat, sâmbătă, rezoluţia privind aderarea partidului la grupul Popularilor Europeni, cu majoritate de voturi, înregistrându-se doar trei voturi împotrivă.
Congresul PNL a avut loc vineri şi sâmbătă la Palatul Parlamentului.

Citit 746 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iunie 2014 12:04

2 comentarii

 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe Duminică, 29 Iunie 2014 17:17 185.26.182.*** Link la comentariu
  3
  2

  Pai cand a fost PNL un partid care nu a tradat ROMANIA, PE ROMANI, ALIATII DE CONJUCTURA? Cuplat cu s-e-c-u-p-ro-l-e-t-c-u-l-s-t-i-l-t-i-i de azi, SA VEDETI CE DIHANIE DE "DREAPTA" o sa iasa cu gasca base IN FRUNTE!

  Raportează
 • postat de Ferdinand Stanescu Duminică, 29 Iunie 2014 13:47 5.13.238.*** Link la comentariu
  1
  5

  Si credeti ca printre nemti nu sunt lichele ?! Mai ales ca a trait in Rromania si a invatat destule ?!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.