Mai mulţi poliţişti, trimişi la mare în operaţiunea "Litoral 2014"
Foto: Sursa foto: cugetliber.ro

Mai mulţi poliţişti, trimişi la mare în operaţiunea "Litoral 2014"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste opt sute de angajaţi ai Ministerului de Interne vor acţiona, începând de marţi, în operaţiunea "Litoral 2014''. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a dispus, potrivit europafm.ro, ca patru sute de poliţişti, trei sute de jandarmi, o sută de pompieri şi poliţişti de frontieră să fie, zilnic, în misiune, pe litoral, până la sfârşitul sezonului estival. Vor fi detaşaţi lunar, din teritoriu în judeţul Constanţa, câte 33 de poliţişti pentru lunile iulie şi august. În Delta Dunării şi la Marea Neagră, Poliţia de Frontieră va acorda atenţie deosebită controlului navelor şi al ambarcaţiunilor. Totodată, prin zonă se vor afla poliţişti rutieri, care vor asigura monitorizarea şi fluidizarea traficului către şi dinspre litoral.
Pe de alta parte, la cererea autorităţilor bulgare şase poliţişti români vor fi detaşaţi, tot de marţi, la Albena, Nisipurile de Aur şi, în premieră, la Balcic. Astfel, în perioada 1 - 31 iulie, vor acorda sprijin turiştilor români care-şi petrec vacanţa în staţiunile din Bulgaria. Din prima serie fac parte trei poliţişti din Teleorman şi câte unul din Dâmboviţa, Sibiu şi Timiş. Între 1 şi 31 august, alţi şase poliţişti români vor merge în staţiunile de pe litoralul bulgăresc.

Citit 756 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iunie 2014 16:55

1 comentariu

 • postat de Dan
  Duminică, 29 Iunie 2014 17:02
  5.13.218.***
  Adica vor incasa niste diurne grase iar pe litoral o sa bea si manance asta fac politistii pe litoral....burtosii trebuie intretinuti.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.