TAXĂ reintrodusă pentru ŞOFERI, începând din acest weekend

TAXĂ reintrodusă pentru ŞOFERI, începând din acest weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoferii vor trece gratuit pe podul Feteşti-Cernavodă doar în orele de vârf şi nu pe parcursul întregului weekend. Decizia a fost luată de Compania de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, care vrea astfel să elimine pierderile acumulate vara trecută. Măsura intră în vigoare sâmbătă. Şoferii vor putea trece podul fără a plăti taxa pe sensul spre litoral de vineri seara, ora 18,00, până sâmbătă. Pe sensul spre Bucureşti, măsura se va aplica de duminică, ora 6,00, până luni la prânz. În restul săptămânii, taxa va fi menţinută, a relatat europafm.ro. Astfel, şoferii de autoturisme vor plăti 13 lei la trecerea podului. Compania de drumuri vrea să recupereze astfel pierderile de două milioane de euro acumulate vara trecută ca urmare a deciziei de a elimina taxa de pod pe timpul weekend-ului. Pe de altă parte, Compania de Drumuri şi Poduri are de gând să instaleze în viitor un sistem automat de plată a taxelor, pentru a evita aglomeraţia.

Citit 1552 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iulie 2014 14:54

3 comentarii

 • postat de Marius Stanica
  Joi, 03 Iulie 2014 09:24
  213.218.53.***
  DOBITOCUL DE PONTA care suspenda el o taxa de pod ca sa fie o masura electorala, desi trimit pierderile financiare in bratele statului, si apoi baga o taxa precum cea de 7c pe benzina si sufera toti , sau taxa pe stalp !!

  Da cu o mana si ia cu alte doua !!

  Un DOBITOC MITOMAN NOTORIU si un popor pe masura de idiot care au reusit sa voteze un PSD care mareste taxele la toti, pentru ca vezi tu Basescu e rau - care in perioada de criza - aveau scaderi de venituri la buget de peste 20% - 35% pe toate fronturile a fost injurat pentru reducerea cu 25% la bugetari si TVA marit.


  PSD au tot injurat ca huoooo Basescu si huioooo PDL (nu tin cu PDL, chiar nu ma intereseaza) dar cat de dobitoc electorat poti sa fii sa votezi PSD care la venirea la putere si dupa trecerea crizei NU A REDUS TVA INAPOI la valoarea initiala ???!!!?!?!

  A redus doar pentru paine asa pentru ca prostii sa zica ooooooooooo ce bun este Ponta cu poporul.

  Popor de idioti, viata de idioti, ce sa ii faci.
  0
  5
  Raportează
 • postat de koka
  Miercuri, 02 Iulie 2014 21:02
  5.13.200.***
  Interesant, taxa de pod, taxa de statiune, mai era si taxa de intrare in Mamaia daca nu erai de-al casei.
  Hai sa punem si noi o taxa de trecere pe dunare si la masini dar si la vase. Ca legea permite
  0
  4
  Raportează
 • postat de Niste jecmanitori
  Miercuri, 02 Iulie 2014 17:45
  91.216.52.***
  Pierderile de profit, nu altfel de pierderi... Adica nu mai aveau din ce da si bonus la CNADNR, pe langa salariile simtitor de babane. Ca pe podul de la Harsova, pe unde NU trec bucurestenii, e taxa tot timpul, nu exista scutiri pentru litoral...
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.