VIDEO/ SFÂRŞIT TRAGIC pentru OPT ROMÂNI pe o autostradă din SPANIA. Victimele făceau parte din aceeaşi familie
Foto: Sursa foto: lainformacion.com

VIDEO/ SFÂRŞIT TRAGIC pentru OPT ROMÂNI pe o autostradă din SPANIA. Victimele făceau parte din aceeaşi familie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Opt români, şase adulţi şi doi copii, şi-au pierdut viaţa marţi după-amiază într-un accident rutier petrecut în Spania. Românii se aflau într-un microbuz care s-a răsturnat pe o autostradă şi a luat foc, a relatat presa spaniolă. Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Albatera, lângă Alicante. Din primele informaţii, microbuzul a fost lovit de un camion (ce transporta ţevi de plastic) care a intrat pe contrasens. În urma impactului, ambele vehicule s-au răsturnat într-un şanţ de scurgere a apei de ploaie, iar microbuzul a luat foc şi a ars complet.

Sursa foto: alicanteactualidad.com

Singurul supravieţuitor al accidentului este şoferul camionului, care a fost transportat la spital. Şoferul a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, iar rezultatul a fost negativ, potrivit presei spaniole. Microbuzul a fost închiriat de un cetăţean român, în Valencia. Acesta nu se afla în autovehicul în momentul accidentului. Toate persoanele decedate făceau parte din aceeaşi familie. Potrivit presei spaniole, în autocar se aflau imigranţi români.

Imagini de la faţa locului:

Ministerul român de Externe a confirmat că opt români şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în Spania. În plus, e posibil să existe şi o a nouă victimă, a adăugat ministerul.

Cele opt victime ar proveni din localităţile timişene Jimbolia şi Becicherecu Mic, potrivit europafm.ro, care-l citează pe viceprimarul oraşului Jimbolia, Daniel Gorgan. De asemenea, primarul comunei Becicherecu Mic, Ovidiu Raimond Rusu, spune că a primit lista cu cele opt victime şi că acum se fac verificări.

Cele opt persoane mergeau cu microbuzul spre aeroportul din Valencia, de unde urmau să călătorească la Timişoara, cu avionul. Două persoane din microbuz veneau acasă pentru a se căsători, a relatat şi digi24.ro.

Identificarea victimelor s-a făcut cu ajutorul Poliţiei Române, care şi-a trimis reprezentanţii de la Madrid la locul tragediei.

Citit 3197 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Iulie 2014 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.