TRIPLU ASASINAT. Un tânăr recidivist şi bolnav psihic ŞI-A UCIS rudele folosind un CIOCAN
Foto: Sursa foto: evz.ro

TRIPLU ASASINAT. Un tânăr recidivist şi bolnav psihic ŞI-A UCIS rudele folosind un CIOCAN
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un triplu asasinat a avut loc într-o casă din Constanţa, victimele fiind două femei, mamă (81 de ani) şi fiică (58 de ani), şi un tânăr (19 ani), nepot al acestora, iar principalul suspect este un alt nepot al femeilor, potrivit evz.ro.

Potrivit poliţiştilor, crimele au fost comise miercuri, într-o locuinţă situată în cartierul Viile Noi, victimele fiind descoperte de o rudă care a anunţat Poliţia.

Anchetatorii au găsit cele trei victime pe o canapea, pline de sânge, având multiple plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect dur, posibil un ciocan. De altfel, anchetatorii au descoperit în apropierea trupurilor neînsufleţite un cuţit de bucătărie şi un ciocan, cel mai probabil armele crimei, a relatat şi ziare.com.

Initial, s-a crezut că este vorba despre un dublu asasinat comis de tânăr, care apoi s-a sinucis.

Joi dimineaţă, presupusul criminal a fost prins de poliţiştii constănţeni. Este vorba de nepotul unei dintre victime, un tânăr (21 de ani) cu probleme psihice şi consumator de droguri. Tânărul a fost găsit în localitatea Cumpăna din apropierea Constanţei. Stătea pe o bancă şi discuta cu o cunoştinţă. În momentul reţinerii, nu a opus rezistenţă.

Având în vedere faptul că avea probleme psihice, menţionate în istoricul medical, Ştefan Alexandru Stoica va fi supus, cel mai probabil, unei expertize psihiatrice. Dacă se dovedeşte că în timpul triplului asasinat nu a avut discernământ, este posibil să scape de închisoare. Altfel, poate fi condamnat pe viaţă.

Citit 2196 ori Ultima modificare Joi, 24 Iulie 2014 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.