TVR s-ar putea ÎNCHIDE în primăvară! AFLĂ din ce cauză
Foto: Sursa foto: stirileprotv.ro

TVR s-ar putea ÎNCHIDE în primăvară! AFLĂ din ce cauză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele director-general al TVR, Stelian Tănase, a declarat că televiziunea publică nu va supravieţui financiar, dacă nu va găsi sprijin în sindicatele din Televiziunea Română, şi s-ar putea închide în primăvara anului viitor, a relatat gandul.info.

"(...) dacă nu se întâmplă nimic şi rămânem doar aşa să ne acuzăm unii pe alţii, la primăvară se închide TVR. Nu va putea supravieţui financiar. Orice scamatorii sau îngăduinţă am avea de la un Guvern sau altul, se închide. Lucru cu care sunt de acord, dar să o deschidem după o lună, cu o nouă schemă, cum s-a întâmplat şi în Grecia şi în alte ţări. Dacă nu găsim cu sindicatele un mod de a dialoga şi de practica soluţii economice, nu văd nicio ieşire", a spus Stelian Tănase.

El a precizat că se aşteaptă să aibă în liderii de sindicat "un partener", alături de care să rezolve problemele.

"Cineva a spus în Consiliul de Administraţie, certându-se cu liderul de sindicat, că suntem în aceeaşi barcă. Nu prea văd aşa situaţia şi spun că treaba lor nu este să dea soluţii. Trebuie să dea şi ei soluţii, trebuie să ne aşezăm la masă şi în urma unui dialog - pentru că trebuie făcute sacrificii şi la nivelul companiei şi la nivelul sindicatului - să găsim împreună soluţii. (...) Atitudinea lor este intratabilă în acest sens, ei spun 'Avem drepturi, avem contract colectiv de muncă'. Acum ne-au dat şi în judecată pentru indexarea unor drepturi salarile, 700.000, pentru tot sindicatul, ceea ce va împovăra şi mai mult sarcina noastră", a mai spus Stelian Tănase.

Citit 1977 ori Ultima modificare Joi, 28 August 2014 17:13

3 comentarii

 • postat de antitaxa TVR
  Joi, 28 August 2014 21:18
  5.13.228.***
  N-avem noi norocul asta.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Mitza
  Joi, 28 August 2014 20:04
  5.13.193.***
  Mai sa fiu al naibii ! Ce falci a facut 'nea caisa asta de cand e mare scula la tvr ! Da' de salariu amicului sau, Dinescu ( si dac-ar fi singurul !? ), nu spune nimic ? Lasa ca , acum, daca l-au angajat pe solcanu la "Draga mea prietena", o sa-i scoata asta din rahat......cu cuuruul ! Mari HOTII in tara asta !
  1
  7
  Raportează
 • postat de Mare scofală, mai facem economie.
  Joi, 28 August 2014 18:19
  80.97.242.***
  Bine așa, mai facem economie la bănuți furați prin factura de la Electrica.
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.