TRAIAN BĂSESCU este CERCETAT într-un dosar pentru SPĂLARE DE BANI

TRAIAN BĂSESCU este CERCETAT într-un dosar pentru SPĂLARE DE BANI

Sursa foto: ziuanews.ro
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!


Fostul preşedinte Traian Băsescu este cercetat într-un dosar penal, instrumentat de Parchetul General, pentru spălare de bani, în legătură cu achiziţionarea unui teren din zona Băneasa, au declarat surse judiciare pentru mediafax.ro. Potrivit acestora, este vorba despre o tranzacţie din anul 2000, în urma căreia Traian Băsescu a achiziţionat un teren la un preţ sub nivelul pieţei, pe care ulterior l-ar fi vândut către cumnata omului de afaceri Costel Căşuneanu.

Terenul, situat pe Aleea Privighetorilor din zona Băneasa, a avut, potrivit surselor, doi cumpărători. Unul a fost Traian Băsescu, iar cel de-al doilea, omul de afaceri Costel Căşuneanu, diferenţa de preţ fiind însă mare între cele două tranzacţii. Mai precis, Traian Băsescu a plătit un preţ de circa patru ori mai mic decât Căşuneanu.

După doi ani, fostul preşedinte a vândut terenul din zona Băneasa către cumnata omului de afaceri Costel Căşuneanu, de această dată la preţul pieţei.

Dosarul a fost închis în anul 2012 şi redeschis, la cererea Parchetului General, în anul 2015. VEZI AICI CE A DECLARAT FOSTUL PREȘEDINTE - CLICK PENTRU DETALII

Citit 1004 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2016 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.