VICTOR PONTA, urmărit penal într-un nou dosar de CORUPȚIE, a fost pus sub CONTROL JUDICIAR pentru 60 de zile
Foto: Sursa foto: mediafax.ro

VICTOR PONTA, urmărit penal într-un nou dosar de CORUPȚIE, a fost pus sub CONTROL JUDICIAR pentru 60 de zile
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Victor Ponta a fost audiat marți, 6 septembrie, la DNA, într-un nou dosar de corupție. Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA, în dosarul în care este cercetat pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul teritorial Ploieşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de Victor Ponta.

Infracțiunile de corupție ar fi fost comise în perioada în care Victor Ponta era președintele PSD.

Fostul preşedinte al PSD Victor Ponta a fost audiat, marţi, 6 septembrie, la DNA Ploieşti, în calitate de suspect, el fiind acuzat că ar fi primit bani pentru a pune o anumită persoană pe listele parlamentare la alegerile din 2012, potrivit unor surse judiciare citate de mediafax.ro.

Mai exact, Victor Ponta ar fi primit, prin interpuși, de la Sebastian Ghiță, 220.000 de euro, astfel încât să-l propună pe acesta din urmă să candideze pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2012. Suma de 220.000 era necesară pentru organizarea unei vizite în România a fostului premier britanic, Tony Blair. Procurorii DNA mai amintesc și faptul că în urma alegerilor, Sebastian Ghiță a devenit deputat. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

Citit 1448 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.