Gabriel Oprea DEMISIONEAZĂ din Senat. ”Nu mă ascund în spatele niciunei imunități”
Foto: Sursa foto: ziuanews.ro

Gabriel Oprea DEMISIONEAZĂ din Senat. ”Nu mă ascund în spatele niciunei imunități”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gabriel Oprea a anunţat, vineri, 23 septembrie, prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal al reţelei de socializare Facebook, că demisionează din Senat. ”Nu mă ascund în spatele niciunei imunități și, la fel ca și familia Gigină, doresc adevărul despre acel accident. Înțeleg că sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea reluării votului. Prin urmare, ca să nu mai existe vreo îndoială, vă anunț că demisionez din Senatul României. Procedura, conform Regulamentului, se va realiza săptămâna viitoare” - CLICK AICI

Anterior, Gabriel Oprea scrisese, tot pe contul de Facebook: ”Am depus astăzi (vineri, 23 septembrie - n.r.) cererea către Președintele Senatului. Nu a fost și nu este intenția mea să fug de Justiție. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări și răfuieli cu substrat politic".

Joi seara, 22 septembrie, în București și în mai multe orașe ale țării, inclusiv la Galați, au avut loc proteste faţă de decizia parlamentarilor de a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea.

În Capitală, aproximativ 3.000 de oameni au protestat în faţa Senatului, aceştia blocând timp de câteva zeci de minute Calea 13 Septembrie.

IATĂ cum s-a desfășurat PROTESTUL la Galați - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 2256 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 03:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.