Premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

Premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR) organizează un concurs cu premii pentru materialele de presă apărute ori difuzate în cursul anului 2016, prilej de confirmare a valorilor jurnalismului românesc. Sunt aşteptaţi atât profesioniştii din mass-media cât şi tinere condeie jurnalistice (elevi şi studenţi), din ţară şi din diaspora românească.

În acest an, tema concursului este "Prezentul în spaţiul public", iar criteriile de evaluare vizează originalitatea abordării subiectului, abilităţile jurnalistice ale autorului, creativitatea şi relevanţa în acord cu tema concursului.

Vor fi premiate cele mai bune producţii la următoarele secţiuni: presă scrisă, presă on-line, carte de specialitate, radio, televiziune şi jurnalism juvenil (15-22 ani). Juriul, alcătuit din specialişti în domeniul mass-media, va alege cele mai bune trei lucrări din fiecare secţiune. Ca în fiecare an, se va acorda şi Marele Premiu, pentru întreaga activitate jurnalistică.

Termenul-limită de depunere a materialelor este 30 martie 2017. Toate materialele scrise trebuie să fie însoţite de dovada apăriţiei (link pentru presă online, pagina scanată cu articolul semnat de autor şi antetul publicaţiei tipărite). Materialele audio-video vor fi prezentate pe suport electronic (CD/DVD) cu dovada difuzării.

Lucrările trebuie trimise pe adresa UZP, bulevardul Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucureşti. Acestea trebuie însoţite de formularul de înscriere de pe site-ul uzp.org.ro/premiile-uniunii-ziaristilor-profesionisti-din-romania/.

Citit 1050 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.