S-a stins din viață actrița Cristina Stamate
Foto: digi24.ro

S-a stins din viață actrița Cristina Stamate
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE | Trupul neînsufleţit al Cristinei Stamate va fi depus, marți, 28 noiembrie, în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 29 noiembrie, la cimitirul Bellu, potrivit Pro TV.


Actrița Cristina Stamate - supranumită "Sufletul teatrului de estradă din Bucureşti" - a murit luni dimineață, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani, a relatat presa centrală. Actrița Cristina Stamate a fost internată de urgență, joi, 23 noiembrie, la Spitalul Floreasca.

Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946. Actriță recunoscută, a jucat în sute de roluri în piese de teatru și film, producții de televiziune.

Viaţa personală şi-a ţinut-o departe de ochii publicului. S-a căsătorit la doar 20 de ani. A divorţat, discret, 11 ani mai târziu. „Merită să iubim oamenii şi atunci când ei nu ne iubesc”, spunea Cristina Stamate, al cărei motto personal era "Mie îmi pasă!". A publicat un volum culinar, apoi altul de eseuri. A înfiinţat şi un club de teatru, unde şi-a reluat o pasiune mai veche - să predea copiilor. În 2015, Cristina Stamate a trecut cu bine de o operaţie pe cord deschis.

Citit 6480 ori Ultima modificare Marți, 28 Noiembrie 2017 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.