Triplu asasinat în România. FAMILIE UCISĂ în propria casă

Triplu asasinat în România. FAMILIE UCISĂ în propria casă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Trei oameni din localitatea Apa, judeţul Satu Mare, au fost găsiţi morţi în propria casă, în dimineaţa zilei de vineri, 24 noiembrie, a relatat presasm.ro. Poliţiştii investighează cazul sub suspiciunea de crimă. Un bărbat, soţia acesteia şi mama femeii au fost ucişi, au stabilit poliţiştii, în cursul nopţii de joi spre vineri, 24 noiembrie.

Tripla crimă a avut loc în casa în care aceştia locuiau. Din primele informaţii, reiese faptul că prima omorâtă a fost bătrâna. Victimele prezentau mai multe lovituri la nivelul capului, fiind desfigurați.

Se pare că cei doi soţi l-au surprins pe criminal în casă, imediat după momentul crimei, iar aceştia au avut aceeaşi soartă cu bătrână. Viorica Apan avea 80 de ani, iar fiica acesteia, Niculina Rentea, 56 de ani. Femeia era angajată a Direcţiei Judeţene de Finanţe Publice Satu mare. Bărbatul, Gheorghe Rentea, în vârstă de 59 de ani, s-ar fi ocupat cu împrumutarea banilor cu camătă. Vecinii nu exclud ca ucigaşul să fie unul dintre cei împrumutaţi de bărbat.

Ancheta este în curs de desfăşurare.

VIDEO - CLICK AICI

Citit 4908 ori Ultima modificare Duminică, 26 Noiembrie 2017 10:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.