Șofer drogat și fără permis, urmărit pe câmp

Șofer drogat și fără permis, urmărit pe câmp
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un tânăr de 27 de ani din Ivești a fost încătușat după ce a fost urmărit kilometri întregi de un echipaj de poliție care a încercat inițial să îl oprească în trafic. Mașina la volanul căreia se afla bărbatul a fost reperată pe DJ 254, circulând dinspre Grivița către Ivești. Pentru că traiectoria era una sinuoasă, polițiștii i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, dar acesta  a accelerat. A urmat o urmărire de câțiva kilometri, cu mașinile și pe jos, agenții fiind la un pas să folosească armamentul din dotare. 

”Echipajul de poliție a pornit în urmărirea sa cu autospeciala de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. După aproximativ 5 km, pe DN 25, în interiorul localității Umbrărești, în dreptul unui imobil, bărbatul de la volan a oprit autoturismul și a fugit pe câmp, fiind urmat pedestru de polițiști care au procedat la somarea acestuia, fără a fi executat foc de avertisment cu arma. Urmărirea bărbatului s-a finalizat după circa un kilometru, când polițiștii l-au ajuns, l-au imobilizat și l-au încătușat pe cel care nu s-a supus somației”, a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cu această ocazie, polițiștii au stabilit că tânărul avea permisul suspendat, ca efect al unei alte abateri la regimul circulației, și că era pozitiv atât la consumul de alcool, cât și la droguri. Cu o valoare de 0,09 la mie alcoolemie în aerul expirat și cu o valoare pozitivă la consumul de metamfetamină, individul a fost dus la spital, pentru probe biologice, iar mai apoi la poliție, unde i s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului și a altor substanțe. 

Citit 4734 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Aprilie 2023 18:27

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de das
    Marți, 18 Aprilie 2023 20:00
    89.136.7.***
    Pe zona tecuci ,sendreni, serbesti, ivesti, liesti, independenta, schela, pechea sunt multi din astia fara permis si care conduc bauti sau drogati!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.