Accident mortal pe Coșbuc. Un bărbat și-a pierdut viața

Accident mortal pe Coșbuc. Un bărbat și-a pierdut viața
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Tragedia s-a petrecut vineri după amiază, implicați fiind un biciclist de 67 de ani și un autoturism al cărui șofer nu a putut evita impactul când bărbatul aflat pe vehiculul cu două roți i-a tăiat calea în încercarea de a vira direct de pe banda a doua, pentru a intra pe strada Stelei.

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 67 ani, din municipiul Galați, care se deplasa pe o bicicletă pe bulevardul George Coșbuc, dinspre strada Henri Coandă spre strada Basarabiei, s-ar fi încadrat pe banda a doua de mers, în apropiere de strada Stelei, cu intenția de a-și continua deplasarea pe aceasta. Când a schimbat direcția, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, pe banda a doua și care era condus de un bărbat, cu vârsta de 51 de ani, din municipiul Galați.

În urma evenimentului rutier, biciclistul a fost grav rănit, și, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, fiind constatat decesul.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier", au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Citit 17856 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Iulie 2023 23:47

1 comentariu

  • postat de Roman
    Sâmbătă, 08 Iulie 2023 14:08
    5.13.203.***
    Politia doarme în bocanci puneți camere de vederi la fiecare semafor și trecere de pietoni ...va plângeți ca nu aveți bani la buget .Luați exemplu din alte părți.La fiecare trecere de pietoni mașini parcate la fiecare colt de strada mașini parcate ,peste tot mașini parcate aiurea .Pune frate și da a
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.