VASLUI: Fiul şefului Poliţiei Locale a fost înjunghiat!

VASLUI: Fiul şefului Poliţiei Locale a fost înjunghiat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andrei Catanã, un tânãr în vârstã de 17 ani, a fost înjunghiat de o persoanã necunoscutã. Incidentul a avut loc sâmbãtã noaptea în Parcul Civic din Vaslui. Autorul acestei fapte nu a fost identificat! Tânãrul a ajuns la spital si nu existã niciun pericol în ceea ce priveste viata sa. Politistii îl cautã pe agresor.

Potrivit informatiilor primite de la IPJ Vaslui, incidentul a avut loc dupã lãsarea întunericului lângã clãdirea Consiliului Judetean. Andrei Catanã se plimba cu prietena lui si, la un moment dat, un individ a agitat o lanternã tip laser în directia fetei. Tânãrul a încercat sã-si protejeze prietena si i-a spus individului sã lase lanterna si sã nu-i mai deranjeze. Individul nu a spus nimic, a plecat, însã dupã câteva momente a apãrut în fata tinerilor si, fãrã sã spunã nimic, l-a înjunghiat cu un cutit pe Andrei Catanã în partea dreaptã a abdomenului.

Citeşte tot articolul pe "Vremea Nouă" ==>> http://www.vremeanoua.ro/fiul-sefului-politiei-locale-din-vaslui-a-fost-injunghiat

Citit 2730 ori Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 12:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.