TULCEA: SCANDAL de oameni mari la grădiniţă

TULCEA: SCANDAL de oameni mari la grădiniţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liceul de Artă şi Inspectoratul Şcolar se arată reciproc cu degetul, căutând vinovatul pentru o situaţie sesizată de părinţii copiilor Grădiniţei 4 şi catalogată de netolerat: restrângerea grupelor şi amestecarea copiilor ca structură de vârstă.

Plângerile părinţilor au curs, educatoarele au ridicat din umeri a neputinţă, directorul Liceului de Artă, în subordinea căruia se află grădiniţa, s-a declarat nemulţumit de această nouă problemă, iar Inspectoratul Şcolar a cerut pentru soluţionare o notă scrisă din partea instituţiei în cauză.

De fapt, lucrurile sunt mai simple decât vor să pară: două din cele cinci educatoare

s-au pensionat, iar directorul Traian Oancea s-a gândit, ca orice manager, la o economie. Şi pentru că bugetul e mic şi cererile unei grădiniţe sunt multe, a dispus restrângerea celor 92 de copii în trei grupe fără să mai ceară angajarea unui nou cadru.

Citeşte tot articolul în "Obiectiv de Tulcea" ==>> http://www.obiectivtulcea.ro/scandal-de-oameni-mari-la-gradinita-liceul-de-arta-si-inspectoratul-scolar-se-arata-reciproc-cu-degetul-cautand-vinovatul-pentru-o-situatie-sesizata-de-parintii-copiilor-gradinitei-4-si-catalogata/

Citit 2303 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Septembrie 2014 11:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.