Politicieni de BRĂILA, în vizorul DNA

Politicieni de BRĂILA, în vizorul DNA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

în fruntea clasamentului este preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, acesta fiind acuzat de infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese • în atenţia DNA a intrat şi fostul ziarist brăilean Cornel Coman, până de curând subprefect al judeţului Călăraşi • acesta este acuzat de retrocedare ilegală a unor terenuri ale Institutului de Cercetare Agricolă de la Fundulea • Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale şi deputat de Brăila este acuzat de infracţiuni de corupţie în megadosarul "Microsoft"

Politica i-a costat scump. Trei politicieni, legaţi într-un fel sau altul de Brăila şi care au ocupat funcţii cu ştaif, au ajuns în atenţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Locul fruntaş este ocupat de preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, acesta fiind acuzat de infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese. Pe podium la loc de cinste se află şi brăileanul Cornel Coman, fost subprefect al judeţului Călăraşi, cel care a fost ziarist în oraşul natal şi care ulterior s-a orientat spre politică. El este implicat într-un dosar penal privind retrocedări ilegale de terenuri aflat în cercetarea DNA.

Citeşte tot articolul în "Obiectiv Vocea Brăilei" ==>> http://www.obiectivbr.ro/politicieni-de-braila-in-vizorul-dna_id97723

Citit 2307 ori Ultima modificare Joi, 02 Octombrie 2014 11:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.