Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Chiar dacã a sustinut cã poate merge pânã în pânzele albe si cã procura pe baza cãreia micuta Adela Maria Rosca a iesit din tarã nu este falsã, dovezile o contrazic. În momentul în care a fost fãcut acel document notarial, tatãl fetei era plecat în Franta, fapt dovedit si de e-mail-ul trimis la data la care a fost emis documentul. Si nu numai! La Curtea de Apel Iasi existã un dosar penal pe numele notãritei Aurorei Cornea, acuzatã si cercetatã pentru fals intelectual pentru o altã spetã. Aceasta ar fi emis o procurã pe numele unei persoane decedate si din acest motiv a ajuns în boxa acuzatilor. Un alt amãnunt suspect îl reprezintã faptul cã spatiul în care functioneazã biroul notarial este închiriat de la Monica Loredana Ignat, mama fetitei pentru care notãrita si-a pus pielea la saramurã.

Detalii în "Vremea Nouă" ==>> http://www.vremeanoua.ro/notarul-de-la-negresti-complice-in-rapirea-fetitei

Citit 4224 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2015 11:53

1 comentariu

  • postat de Nu ar fi rău să intre DNA pe felie, mulți notari fiind implicați în legalizarea crimei organizate de tip mafiotă. A r fi cazul ca DNA să intre pe felie !! Joi, 23 Aprilie 2015 17:34 178.138.63.*** Link la comentariu
    0
    8

    Notarii ăștia sunt o castă organizată mafiot, fiind implicată în ''legalizarea'' crimei organizate prin documente emise de aceste cabinete notariale unde șpaga în interesul interlopului, mafiotului, fiind la ordinea zilei.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.