Irina Popa şi o dezlănţuire muzicală la Galaţi

Irina Popa şi o dezlănţuire muzicală la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Irina Popa şi Cornel Cristei vor susţine sâmbătă, 3 martie, de la ora 20,00, un concert de jazz intitulat "Let the Music Out".  

Cornel Cristei spune despre Irina Popa: "Am cunoscut foarte multe voci în activitatea mea, am colaborat cu mari artiste apreciate pe plan mondial, dar niciodată nu mi-a fost dat să întâlnesc o voce şi un temperament ca ale Irinei. Irina a concertat la multe festivaluri de jazz (Gărâna, Sibiu, Bucureşti, Cluj, Brăila, Galaţi, Câmpina, etc) şi a câştigat premii importante. Un motiv în plus să vă recomand să nu rataţi show-ul exploziv al uneia dintre cele mai bune voci alto-mezzo din România. Voi fi din nou alături de ea, cu mare plăcere, împreună cu câţiva dintre cei mai notorii muzicieni-instrumentişti autohtoni de pop-rock-jazz".

Cornel Cristei a cântat în formaţii care au făcut istorie muzicală în România, de la "Ethos" la "Roşu şi Negru" sau "Electrecord". A compus muzică pentru spectacole de teatru, susţine live ilustraţia muzicală pentru numeroase producţii scenice. A fost pianist pe vase de croazieră, acompaniind zeci de solişti de pe toate meridianele lumii. Vine din istoria muzicii anilor 70, dar face şi astăzi istorie.

Preţul unui bilet este de 35 de lei.

Citit 10985 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2018 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.