Rosario Internullo încinge spiritele la Galaţi

Rosario Internullo încinge spiritele la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Rosario Internullo, unul din cei mai populari DJ din ţara noastră, revine în Galaţi, astăzi, 29 iunie, pentru o petrecere incendiară în Fratelli.
Artistul s-a născut în Sicilia pe 8 mai 1973 şi a fost pasionat încă de mic copil de sunete. La vârsta de 14 ani, a început să lucreze într-un radio local, iar doi ani mai târziu şi-a făcut prima apariţie într-o discotecă din sudul Italiei. La vârsta de 19 ani, la începutul anilor ‘90, Rosario se mută la Londra, unde are primul contact cu muzica house. Începe să mixeze într-un mic disco-bar din capitala Angliei. După un an, se întoarce în Sicilia şi în scurt timp devine unul dintre cei mai căutaţi DJ-i ai insulei. În toată această perioadă, Rosario acumulează experienţa şi începe să pună muzica împreună cu DJ-i de talie mondială: David Morales, Frankie Knuckles, Francesco Farfa, Deep Dish, Lil Lewis etc.

În 1998, Rosario ajunge în România şi este invitat să se ocupe de afterhours în clubul Zerillos, primul afterhours organizat în România, şi care, încet încet, câştigă o foarte mare popularitate. De-a lungul anilor, Rosario a devenit unul din cei mai cunoscuţi DJ din ţara noastră şi a lansat printre altele şi „Sentimente“, un adevărat imn pentru clubberii din România.

Citit 11774 ori Ultima modificare Joi, 28 Iunie 2018 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.