Realegerea lui Dragnea şi moartea Israelei

Realegerea lui Dragnea şi moartea Israelei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Fiecare pasăre… Să mă ierte Cel de Sus, dar sâmbătă, Israela şi Dragnea îmi împărţeau în două televizorul. Ca să nu piardă audienţă, România TV a tranşat ştirile momentului: moartea singuratică a Israelei şi realegerea lui Dragnea. Ştiu că despre cei plecaţi numai de bine, dar am găsit multe aspecte comune între Israela, personaj creat de televiziuni, şi Dragnea cu al lui partid. De vină o fi fost poate privirea sfios-candidă cu care îl sorbea prea tânăra Irina, şi mustaţa îmbătrânită în rele a iubitului ei reales la o unanimitate de congres. Cam aşa se uita şi Liviu, mult prea tânărul soţ al Israelei, la aleasa inimii lui! E drept, Israelei şi lui Liviu nu le-a pictat Antena3 inimioare pe fotografii... Povestea lor s-a sfârşit urât şi trist când amorezul şi-a luat lumea-n cap şi-a fugit în lume. Dar mai bine nu cobesc. Mi-a plăcut şi simulacrul de democraţie orală a lui Dragnea – „dacă voi mă vreţi şi eu vă vreau” – şi cum îl aplaudau, din primul rând, trei blonde politice: iubita, primăriţa şi ministresa. Şi declaraţia lui Dragnea, întrebat dacă va face marele anunţ al căsătoriei la Congres: „Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și în familie"… Însă fiecare pasăre pe limba ei piere.

Citit 2420 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2018 15:51

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de HAHAHA
  Luni, 12 Martie 2018 10:59
  194.105.20.***
  Pentru ca ei POT, iar noi PUTEM sa plecam in lumea larga - Mai urat o sa fie cand nu va mai fi cine sa plece.....
  4
  2
  Raportează
 • postat de Daniela Gumann
  Luni, 12 Martie 2018 10:39
  91.133.101.***
  Foarte bine este conceput articolul, ca de altfel tot ce scrieți dumneavoastră, doamna Anca Melinte.
  Despre Israela și viața ei, sincer nu prea știu multe și sincer, multe alflu în premieră din articolele dumneavoastră care le citesc cu regularitate și interes. Despre Dragnea însă, nu mă mai miră nimic și orice aud din politica românească parcă îmi este cunoscut. Toți repetă, copie unii de la alții. Mișcarea și interesele sunt mereu aceleași, personale, doar că uneori se mai schimbă actorii - din ce în ce mai penibili, inculți și aroganți până la vulgar.
  Este drept că dacă stăm și criticăm nu este suficient. Este nevoie de implicare. Trebuie să facem ceva. Sunt mulți oameni corecți, cu intenții bune și CV impresionant, care poate ar putea ceva schimba, dar aceștia au teamă să dea piept cu impertinența celor aflați acum în plin teatru. De câte ori citesc asemenea articole, mă gândesc la așa zisa „revoluție” - de ce acum nu se mai face o revoluție să fie eliminați acești netrebnici care ne duc țara de râpă?! Vă spun eu: pentru că tot aceștia au organizat, pus la cale acea mișcare. Românului i-a fost suficient să aibă mâncare și să poată vorbi liber.
  Am să mă opresc aici, deși am multe de spus la acest subiect. Vă doresc mult succes în tot ce faceți și aștept cu plăcere mereu articolele dumneavoastră.
  Cu stimă,
  Daniela Gumann.
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.