Cine i-a tăiat frânele primarului?

Cine i-a tăiat frânele primarului?
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Pericol. "Atac în stil mafiot! Maşina de serviciu a primarului, cu frânele tăiate", titra mare şi agresiv Antena 3, în vreme ce România Tv încerca să fie ceva mai temperată, anunţând că maşina a fost vandalizată: "cablurile de la frâne i-au fost tăiate şi primarul crede că cineva a vrut să-l lichideze".

E vorba despre primarul PSD din Săcele, Virgil Popa, pe care l-am auzit povestind că, în urmă cu o lună, şi-a găsit maşina de serviciu cu prezoanele desfăcute la roata din stânga faţă. "Am considerat că nu e cazul să anunţ organele de poliţie, crezând că este un incident întâmplător. Nu a fost cea mai inspirată decizie pe care am luat-o în acel moment. Aceasta deoarece ieri, 2 iulie, în timp ce mă aflam cu o delegaţie din oraşul francez Vire, am remarcat că sistemul de frânare nu mai funcţionează", explica edilul, în opinia căruia "Aceste întâmplări mai puţin plăcute nu fac decât să mă convingă că sunt pe drumul cel bun în privinţa administrării oraşului".

Fireşte, este misiunea poliţiştilor să spună dacă a fost vorba de vandalizare sau de un atac mafiot. Dar având în vedere că administraţia locală funcţionează cu frâna trasă, poate cineva a încercat să-i dea un mesaj primarului…

Citit 6047 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iulie 2018 20:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.